Direct bellen

Cobblestone Paving B.V.

Cobblestone Paving B.V. heeft al sinds 1986 jaar ervaring met het verfraaien van betonoppervlakken zowel in prefab producten als in "in het werk" gestort beton.

SPRAY PRINT®:

De naam Spray Print® geeft al aan dat het een spuitsysteem is maar dan met de mogelijkheid om het eindresultaat het uiterlijk van metselwerk, keien of vrijwel ieder patroon te geven, met een minimum aan dikte opbouw.

Het is mogelijk om rollagen, wegmarkeringen of b.v. bedrijfslogo´s in de afwerking mee te nemen. Het Spray Print® systeem kan zowel op vers als op uitgehard beton worden toegepast. De materialen welke worden gebruikt bij het Spray Print® systeem zijn polymeer gemodificeerde cementgebonden mortels. Deze mortels worden geleverd in een uitgebreid kleurenscala.

CRETEPRINT:

De basis van een Creteprint is een hoogwaardige beton. Nadat het beton oppervlak vlak is afgewerkt en met een kleurslijtlaag dichtgeschuurd, wordt het gekozen patroon met print matten in het beton gemaakt. Als laatste wordt een coating aangebracht. Deze coating beschermt Creteprint tegen uitdrogen en zorgt ervoor dat het product er jaren perfect uit blijft zien.

TOEPASSINGEN ZIJN O.A. :

  • Borstwering platen
  • Verhardingsplaten
  • Prefab elementen
  • Verkeersdrempels

Onze projecten


Kompas in de tuin

Kompas in de tuin

Zit jij ook wel eens in de tuin en denk je; 'Waar …
 
Nieuwe oprit

Nieuwe oprit

Prachtig mooie oprit voorzien van print